Josef Cigánek

VYBRANÁ DISKOGRAFIE

discography.jpg
  • SOLITÉŘI (2013)
  • MALÁ ZOE (2013)
  • ANDREJ ROMANOV - Nejkrásnější ruské písně a romance (2012)
  • MICHAL DAVID - Lucerna (2012, DVD)
  • MICHAL DAVID - Lucerna (2012, CD)
  • JAN SAUDEK - Best of Jan Saudek - Talkshow od A do Z (2011, 13 DVD)
  • JOSEF CIGÁNEK - Summary (2011)
  • MICHAL DAVID - 50 Mejdan roku - O2 Arena (2010, DVD)
  • MICHAL DAVID - 50 Mejdan roku - O2 Arena (2010, CD)
  • HELENA VONDRÁČKOVÁ - Helena Recitál (2010, 2CD)
  • HELENA VONDRÁČKOVÁ - Helena Live (2009, CD, DVD)
  • KAREL GOTT - 70 - O2 Arena (2009, DVD)
  • HELENA VONDRÁČKOVÁ - Lucerna Live (2008, DVD)
  • SILENT SESSION (2010)
  • XAVIER BAUMAXA & HNĚDÉ SMYČCE - Coveranto (2010)
  • HELENA VONDRÁČKOVÁ - Kalich Live (2009)
  • MÍCHAČKY BETONU - IV (2009)
  • SILENT SESSION - Za zrcadlem (2008)
  • HELENA VONDRÁČKOVÁ - Live Lucerna (2008)
  • D-A-R - Vím kam míříš (2007)
  • VAJNOT - Talent klid (2005)
  • WALDA GANG (2005)
  • MÍCHAČKY BETONU - Koktejl (2005)
  • ROMAN POKORNÝ - Blue Box Heroes-Two Faces (2004)
  • ALEŠ BRICHTA - Anděl posledního soudu (2003)
  • TANGO (2002)
  • BOBR & MOTÝL - Zapa beton (2002)
  • ALEŠ BRICHTA - American Bull (2002)
  • GRIZZLY - New spirit (2002)
  • GEORGEN (2000)
  • MELANCHOLY PESSIMISM - Evil planet (2000)
  • JAREK FILGAS - Buď jen má (1998)
  • ČERNÁ HORA (1997)
  • PIGSTY (1997)
  • TITANIC - 3 (1993)
  • VELKÁ MORAVA - Přiletěl k nám (1990)